Дифузори для вентиляції



Дифузори для вентиляціїФільтр для систем вентиляції, як дифузори касетного типу застосовується очищення переміщуваного припливного або отточного повітря від пилових частинок. Використовується в промислових і побутових приміщеннях. Встановлюється в вентиляційну систему круглого перетину. Фільтр-бокс має легко замінюється очисну касету, яка піддається періодичного очищення .Фільтр для вентиляційних систем касетного типу застосовується очищення переміщуваного припливного або отточного повітря від пилових і жирових частинок.

Замовляйте якісні і довговічні дифузори для вентиляції, які прослужать Вам багато років і не нагадають про ремонт Завдяки нашій продукції Ви не тільки економите свої кошти, а й час.

Дифузор для вентиляції є певного виду аналогом звичної нам кухонної витяжки. Це пристосування можна назвати промислова витяжка, так як вона використовується не тільки в кухонним приміщеннях. Хімічна промисловість змушена також використовувати в своїх цехах подобу витяжок, щоб відпрацьоване повітря виходило в шахту вентиляції через дифузор разом з частинками хімікатів. Таким чином, працівники в якійсь мірі захищені від впливу хімічних випарів.

Дифузор ля системи вентиляції є найефективнішим способом усунути всі неприємні запахи гару, жиру і їжі, що готується. Турбіна, яка розташована між воздуховодом і зовнішньою стороною парасольки, дозволяє захоплювати більшу кількість повітря і виводити його з великою швидкістю. Даний витяжний агрегат досить якісно виконує свої обов'язки, вентіліруя повітряні маси.

Але, в більшій мірі, дифузори для вентиляції можна побачити у великих кухонних приміщеннях, де маленькі кухонні витяжки просто будуть безсилі. Такий агрегат здатний вентилювати велика кількість повітря, і весь пар, який піднімається з плити, потрапляє прямо в повітропровід. Це дуже зручно, так як власникам модних булочних і ресторанів навряд чи сподобається, що їх відвідувачі скаржаться на різні кухонні запахи в залі.